Novosti

Nove generacije by Kozlović

Nove generacije by Kozlović

Antonella i Gianfranco Kozlović u srijedu navečer 06.12.2023. održali su blagdanski domjenak s večerom za prijatelje i poslovne suradnike. Na lijepom i veselom domjenku u Esplanadinom fine dining restoranu Zinfandel’s, okupilo su se uzvanici koji su mogli probati niz veoma starih Kozlovićevih vina, uključujući prvu bijelu Santa Luciu iz 2001. godine.

No, najvažniji dio Kozlovićeve večeri u Esplanadi bio je posvećen novim naraštajima hrvatskih vinara, koji preuzimaju sve važniju ulogu u svakodnevnim vinogradarskim i podrumarskim praksama vodećih naših vinarija.

Pa su Kozlovići u srijedu u Esplanadi predstavili Giannu Kozlović, svoju kćer koja s dvije enološke diplome već sada bitno utječe na poboljšavanje rada u vinogradima.

Mi smo uživali u večeri s našim prijateljima i partnerima obitelji Kozlović, te Oniksom i Brolom.
Galerija slika
Nove generacije by Kozlović Nove generacije by Kozlović Nove generacije by Kozlović Nove generacije by Kozlović Nove generacije by Kozlović Nove generacije by Kozlović Nove generacije by Kozlović Nove generacije by Kozlović Nove generacije by Kozlović Nove generacije by Kozlović Nove generacije by Kozlović